Over waterflessen met logo

Dopper Drinkfles Original 450ml Pure White Bestekoop kleiner vervolgens p hoger dan kleiner dan strong hoger vervolgens Dopper roept plastic zwerfafval een halt toe minder vervolgens br / groter vervolgens kleiner vervolgens /strong hoger dan In Holland alleen weet worden ieder dag verdere dan 500.000 kunststof waterflesjes weggegooid. Ze belanden op de vuilnisbelt doch tevens op straat o

Wij zijn wél ons en weet oor. Wegens iedere klant. Of jouw meteen vragen hebt aan druktechnieken ofwel een aantrekkelijke deal. Bel gerust. We verder helpen je reclame maken.

Prikkels is een energiek en creatief bedrijf uit Eindhoven voor weet uw totaalconcepten in geschenken, premiums en “custom made” verpakkingen. We melden u de persoonlijke aandacht die u dan ook als client mag verwachten en verlenen verdere…

Doordat wij zelf produceren ontstaan verkorte levertijden. Dus indien u met spoed een fles etiket wilt maken, dan raakt u dan ook voor het aan het geschikte adres. De kracht aangaande Zolemba is dat we bijzonder vlug mogen afleveren.

U kunt een ons fles etiket produceren met full color opdruk. We gebruiken de meest geavanceerde machine om de flesetiketten te drukken. Een flesetiketten betreffende Zolemba beschikken over een uitstekende kwaliteit. Een etiketten vanwege flessen worden met behulp van ons lasertechniek uitgesneden, het gebeurd op persoonlijk locatie in Haaksbergen.

Bezoek op deze plaats de specificaties waar uw logo met dien voldoen. U dan ook ontvangt aangaande ons nagenoeg iedere keer in het begin een digitale drukproef per e-mail. Voldoet de logo ook niet met de richtlijnen vanwege aanleveren? No problem. We vervaardigen uw logo gratis click here na.

Een DOPPER drinkfles is bedoeld voor een ieder die ons positieve bijdrage wenst te bezorgen met ons milieu en SIMAVI wenst te ondersteunen. Een vast bedrag is immers ieder fles gedoneerd aan SIMAVI welke hiermee waterprojecten in ontwikkelingslanden ondersteund.

Daarnaast worden Dopper flessen bedrukt betreffende jouw reclame daadwerkelijk aangewend én met regelmaat. Hetgeen betekent het jouw logo in beeld komt bij ons groot publiek. En, niet volkomen onbelangrijk, je draagt voor aan schone drinkwatervoorzieningen. Kies verder voor Dopper flessen bedrukken en zet je budget doeltreffend in.

De Bristish promotional merchandise association, het BMPA, bezit onderzoek volbracht naar dit ontvangen van relatiegeschenken. Ruim de helft met de ondervraagden uit ons onderzoek met BMPA zegt vaker ons relatiegeschenk te willen ontvangen. Het zijn personen welke zich in ons branche bevinden waarin sprake is over ons business to business markt.

Ja, ik wil af en toe ons mailtje ontvangen met trends, adviezen, nieuws of een aanbieding. U dan ook kunt het verder een momentje afwachten en u uitschrijven voor de eerste eerstvolgende nieuwsbrief. We delen de gegevens niet betreffende derden! Stel uw vraag, in 3 werkdag antwoord

Omdat je juist met vrienden en familie wilt genieten van je vers gemaakte smoothies uit een Domo My Blender kan zijn daar die genoeg Domo drinkfles / blenderkan met 300 ml. Zo mag iedereen zijn drankje meenemen voor onderweg!

Bijkomend voordelig kan zijn dat u dan ook doch éénmalig instelkosten betaald vanwege verschillende kleurcombinaties. Na bestelling ontvangt u dan ook een voor niets drukproef. Op deze drukproef kunt u dan ook precies merken hoe en waar wij uw logo posten op een doppers. Pas ingeval u dan ook helemaal gelukkig bent, starten we betreffende het drukproces. Zorg tevens wegens meer naamsbekendheid en koop die populaire Dopper drinkfles bij dé expert.

Een Dopper kan op 65 graden in de vaatwasser en het tast de bedrukking tevens niet aan! Ons gebruiksobject zodra goodie werd echt onthalen op het event en onze partners waren er heel gelukkig mee.

De PET-flessen geraken met inzamelcentra naar een recyclingfabriek gebracht. Vanuit die recyclingfabriek ontvangt een glazen waterfles met sportdop ons andere toekomst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *